SEGÍTSÉG

Az SFB, Street Fashion Budapest www.streetfashionbudapest.hu egy olyan honlap, ahová az utca emberének fotóit várjuk. Ki magáról, ki másokról, barátairól, ismerőseiről, esetleg az utcán leszólított, izgalmas külsejű emberekről küldhet képeket.

A honlap a gyűjtés felülete mellett a divat és az öltözködés iránt érdeklődők számára létrehozott új, a közösségi site-okhoz hasonlóan felépülő, tematikus oldal kíván lenni.

A képfeltöltésen és szavazáson túl lehetőség nyílik az öltözetek kommentelésére, divattal kapcsolatos témákban való fórumozásra.

Ezekhez azonban regisztrálnod szükséges!


Regisztráció

14 éven felüliek regisztrálhatnak.

A regisztrációhoz kötelező megadnod egy felhasználói nevet, egy jelszót, a nevedet és az email címedet. Az email címet csakis a projekt keretén belül használjuk, arra, hogy az esetleges nyereményről, annak felvételéről, a fotózásról, a dokumentálásról tájékoztatni tudjunk. Profil képet is megadhatsz magadról, ami kommentelés és fórumozásnál nyilvánosan megjelenik.

A „Magamról" című keretbe tetszőleges szöveg írható, ami Téged általában, vagy ami öltözködésedet jellemzi, esetleg divattal kapcsolatos ars poeticádat is megadhatod, ha van ilyen.

A kedvenc dolgokat nem kötelező kitölteni, de érdemes, mert sokat elárulhat rólad!

A felhasználási feltételek elfogadása kötelező!


Szavazás

Szavazni csak regisztrációt követően tudsz!

Egy képre annak feltöltője nem szavazhat.

 

Köztes nyeremények

A szavazás mindenkori állása alapján a legnépszerűbb  kép feltöltője különböző divateseményekre és partikra nyerhet ingyen belépőt.

A BLOGban és a Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatunk ezekről!

 

Feltöltés

Képet feltölteni csak regisztrációt követően tudsz!

A képfeltöltés alsó korhatára 14 év. Kiskorú, 18 év alatti modellről kép, adat csak a szülő engedélyével tölthető fel.

Ez esetben a Modell neve és email címe alatt a szülő email címét is meg kell adnod, hogy felvehessük vele a kapcsolatot.

A magadott email címek publikusan nem láthatóak.

A kép feltöltése után, a kis négyzet segítségével tudod kijelölni a kép azon részletét, ami a főoldalon meg fog jelenni.
Egy profil adatlapot készíthetsz, de bármennyi képet feltölthetsz. Egy képhez maximum három részlet fotót tehetsz fel (pl. karkötő, táska, stb.).

Képfeltöltésnél fontos a megfelelő mennyiségű adat szolgáltatása.

 

Keresés

Keresni tudsz a képek feltöltőire, modelljeire, fotósaira, a modell stílusára, illetve az egyes ruhadarabokra és kiegészítőkre, amit visel.

A kis ember egyes részeire kattintva megadhatod azt a ruhadarab típust (pl. pulóver, zakó, szoknya, stb.), vagy kiegészítőt, amikre kíváncsi vagy a feltöltött képeken.

Az ilyen részletes keresés érdekében szükség van arra, hogy amikor Te töltesz fel képet, minél több adatot adjál meg a saját, vagy feltöltő és fotós esetén a modell öltözékéről.


Böngészés

Böngészni a honlapon bárki böngészhet.

Megnézheted a legfrissebb, legnépszerűbb, illetve betűrendbe az összes fotót, továbbá az egyes képek és személyek adatlapjait, kommentjeit, a viselt öltözékek márkáját és azt, hogyaz illető az egyes darabokat hol vette. Keresést indíthatsz, megismerheted a szavazás állását. Lapozgathatod, like-olhatod az SFB GALÉRIA fotóit, figyelemmel kísérheted BlOGunkat is.

 

Adatlap módosítása

Meglévő adatlapodat a pályázat ideje alatt is megváltoztathatod. Szavazattal rendelkező képet azonban nem törölhetsz!